Tenk at du ikke har det så greit, slik er det nok mange som har det vanskelig.

Reklame | Cellbes.

 

 

 

Alt er så tøft og vanskelig men jeg er ikke alene om å ha det vondt og vanskelig, er fullstendig klar over det men hva hjelper vel det meg jeg sitter fullstendig alene om å ha det slik her hjemme. Kunne vi ha sittet sammen å ha det vanskelig og vondt akkurat nå, men nei da vi kan ikke være sammen om det for det er ett helvetes virus som flyr rundt og rammer flere å flere her i landet og ellers i verden. Så en må bare sitte alene med sine ting som er vondt og vanskelig, til og med legene vil ikke ha besøk av meg fordi jeg var så uheldig at å hoste å nøs litt slik har jeg snart vært i ett år ja jeg var hos legen 10 november i fjor med forkjølelse å jeg har vært hosten og vondt i halsen siden noen ganger veldig og andre ganger bare litt vondt men det er det ingen forståelse for.

 

Får bare håpe at jeg ikke hoster den 20 november for da skal jeg til legen, for den timen ringte de fra legesenteret å ga meg for legen ville ha en kontroll time med meg.

Får bare gå å ta den timen men hoster jeg dagen før så ringer jeg å sier ifra at jeg er blitt forkjøla sånn at jeg ikke får tatt timen min, for de vil jo ikke ha inn personer som er syke med luftveis plager. Så har en halsbetennelse så er det luftveisinfeksjon så da får en ikke hjelp, skal det virkelig være slik nei det mener jeg er litt hysteri. Da må en teste seg men da må en jo få tak i legen først før man bestiller time, eller er det ikke slik lenger ikke veit jeg.

 

Har lagt ved en klikk, klikk sånn at en kan tjene seg noen kroner ekstra.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

Cellbes//Cellbes//Julebelysning Flakbil Rød//Star Trading//Julebelysning Rød//Cellbes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg