Søndag ja da skal jeg holde hviledagen hellig haha.

 

 

 

Det er jo noe som heter holde hviledagen hellig, jeg skal starte den med litt frokost veit ikke hel hva jeg skal ta enda men det blir vel ett knekkebrød med ost og en kaffe kopp. Er ikke så lenge siden jeg vrengte øya og så hva som og hvordan været er i dag, blir vel også en søndagstur i dag for jeg må jo ut å få luftet hodet litt sånn at jeg kan få noen positive tanker og ikke bare de tunge og vonde tankene. Ja de tankene som ikke er noe gode har en tendens til å ta veldig mye plass, så ja da må jeg ut for å få sortert litt av tankene om jeg får det til veit jeg ikke før jeg kommer inn igjen fra turen min.

 

 

Skal også male litt og skrive en utrolig liten handleliste for jeg har en del i hus, ja mangler jo litt men det skal jeg skrive opp på listen litt senere i dag. Og så skal jeg bare slappe av og se hva dagen bringer, gidder ikke å stresse for da blir ingenting gjort.

 

Skal også finne fram og gjøre meg klar til samvær i morgen, gleder meg som ett lite barn på julaften. Skal grille på bål og kose oss i starten av samværet og finne på noe moro ute, så skal vi opp og bowle det syntes han er veldig gøy og det syntes jeg er kjempe gøy også.

 

Skal også handle inn til samværet også i morgen tidlig, men skal jo ta med litt alle sammen men litt snop må vi jo ha også. Det tar jeg med meg sånn at han kan få noe godt fra mamma også, det er ikke noe han forventer ingenting men jeg har stort sett alltid med meg noe til han.

 

 

Lag dere en fin dag alle sammen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg