Sent så nå er det vel på tide å si god natt til dere alle.

 

 

 

Nå skal jeg snart gå inn og finne senga her i gården, det blir litt sent som det pleier men det går helt fint for min del. Og jeg kommer til å stå opp til samme tid som er mellom klokken 08.00 og 09.00, det er godt at jeg har kommet inn i en rutine som er sunn ja sunn og sunn fru blom når jeg ikke er i seng før klokken er 01.00 men ok da jeg kommer meg i allefall opp tidlig så jeg får noe ut av dagen.

 

I morgen er det en ny dag så får jeg se hvor glatt det er før jeg planlegger om jeg skal gå en lang tur eller en liten, for nå i kveld så har det regnet som bare rakkeren og med den dårlige brøytingen det er rundt omkring her så blir det hålke. Og så er det det med å strø da når det er glatt det har også de som har ansvar for å strø problemer med, kanskje de må grave for å finne grusen og sanden først og det er best å bruke oppvarmet grus eller sand å strø med for den sitter litt bedre på isen det veit jeg funker bedre enn kald sand for den blir jo bare borte når det blåser som det gjør her i kveld.

 

Nei nå får jeg slutte å klage på alt jeg syntes er dårlig rundt meg, så får jeg heller gå å krype opp i senga og under dyna.

 

Lag dere en god natt og sov godt alle sammen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg