Sånn da er nok en dag blitt til kveld.

 

 

 

I dag startet dagen tidlig fikk ikke til å finne roen i kroppen så søvn ble det lite av,  så dagen ble noe slitsom men det gikk bra det også. Satt å så på snøen falle utenfor stuevinduet mitt, mens temperaturen inne i leiligheten min steg fra de 12 små gradene jeg hadde inne for det må jo spares på strøm utgiftene men det finnes da grenser.

 

Da klokken tuslet seg over 06.00 så sovnet jeg på sofaen for da var det blitt såpass varmt som 16 grader inne og jeg døset vekk fram til klokken 08.00 da sto jeg opp igjen måtte jo starte dagen selv om jeg bare kunne ha sovet videre. Så ringte venninnen min som var veldig selskapssyk og spurte om jeg ønsket å ta en kopp kaffe med henne, jeg gikk opp til henne og der ble jeg i noen timer var også oppe i butikken og handlet litt for henne.

 

Så bar det hjem igjen hadde noen klær som måtte vaskes, nå er det gjort og ferdig brettet så i skuffer og skap ferdig med den vaska.

 

 

Nå skal jeg se på fotballkamp mellom de Norske gutta og Irland blir jo spennende og se hvordan gutta våre gjør det, er jo bare en treningskamp eller privatlandskamp som det også kalles den går på tv2 20.40 hvis noen har lyst til å se den.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg