Ny uke, ny måned og ett nytt år, og den første dagen var faktisk helt lik den i går.

 

 

 

Godt nyttår allesammen nå er vi godt inn i første dagen av 2020, og jeg startet dagen som jeg pleier som å lese mine faste blogger og drakk noen kopper kaffe å noe å bite i. Så bar det ut på morgentur som var veldig fredelig i dag for det var ikke mange som var ute så tidlig som meg og Elvis, så i dag så fikk vi gå i fred og ro uten butikk stressende mennesker. I dag er det mange fyllesjuke mennesker som ligger i sengene sine og klager over hvor vondt de har det, ja jeg veit at det ikke er noe godt og være fyllesjuk men det er faktisk deres egen skyld at de har det slik.

 

Det er det beste ved og vite å begrense meg når det gjelder alkohol, jeg tok meg en boks med øl i går kveld og ikke noe mer enn det kjøpte en i butikken i går av overskuddet av de 300 kroner jeg har i matbudsjettet i uken. Jeg har jo spart det som jeg ikke bruker av det budsjettet på en måned så hadde jeg 500 kroner spart opp av det jeg ikke har brukt, dette skal jeg faktisk fortsette med å kjøre på med 300 kroner i matbudsjett hver uke og spare det jeg ikke bruker. Jeg sparer for å kunne gi min eldste sønn en god slump med penger til hans konfirmasjon, og trenger litt til mitt tantebarn i tillegg så det er bare og holde seg godt innafor budsjettet for jeg skal ikke bruke noe mer av det jeg får inn på konto i uken fra min trygd.

 

Fant jo noen kroner når jeg var ute på morgenturen, var vist noen som hadde litt for mye penger ut for å se på fyrverkeri i går de var vel også litt for fulle og mistet penger over en lav sko. Godt for dem som fant dem 1000 kronene på morgenkvisten, så jeg vil bare takke dem som mistet dem de pengene skal på sparing.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg