Nå er vi langt på dag så det var på tide med en liten oppdatering.

 

 

 

Startet dagen med å lese mine faste blogger til frokosten, det er alltid koselig og starte dagen med det. Og da jeg tok meg nedover topplista så oppdaget jeg at jeg var på lista for andre dagen på rad, det syntes jeg er artig for da ser en at det lønner seg og jobbe litt med bloggen om dagen ( har ikke så mye annet og gjøre om dagen så da er det veldig greit og se at folk er innom).

 

Så gikk jeg en lang morgentur med Elvis gutten min og han er veldig glad i å være ute så lenge det ikke regner, regn er det verste han veit for da blir pelsen hans våt og da blir han kald. Da vi var ute på vår vei så fant vi en del tomflasker for folk kaster dem rundt seg når de skal inn på utestedene her omkring, å det skjer sikkert andre steder også så ta med dere en pose eller tre når dere skal på tur og samle det opp for det blir penger av det. Jeg var og pantet i går to søppelsekker fulle og det ble over firehundre kroner, det blir mye det i løpet av ett år når dette er for to uker. Fant også penger i kontanter og det er jo bare og putte i lomma og gå hjem det, så i dag så hadde jeg en veldig innbringende morgentur.

 

Nå skal jeg ta og finne dyna og legge meg på sofaen og se på tv å spise formiddagsmat og kose meg, for det er jo søndag og da kan man vel kose seg med god samvittighet så nå får jeg avslutte dette innlegget med å ønske dere en riktig god formiddag så sees vi her på bloggen utpå ettermiddagen å kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg