Nå er det snart 17 mai, mange klager på at det blir dyrere for hvert år.

 

 

 

Ja nå er det bare to dager igjen til 17 mai med barnetog, pølser, brus og is mange mennesker syntes denne dagen bare blir dyrere og dyrere for hvert år. Det behøver ikke og bli det sett en grense for hvor mange is og alt det der som hører med 17 mai, det er lov og si nei til barnet sitt når grensen er nådd og så kan dere spise middagen hjemme så blir det ikke så forferdelig dyrt. Kjøp inn brus, pølser og is på butikken dagen før så blir det billigere for dere, behøver ikke og spise all maten ute for da er det jo deres egen skyld at det blir dyrt.

 

Så dette med klær alle behøver ikke ny festdrakt eller ny bunad hvert år, alle har sikkert noe pent i skapet som kan brukes og det er vel noe sent å kjøpe nye sko til barna deres eller seg selv de må jo gåes inn og det er ikke gjort på to dager.

 

Ja det er jo Norges nasjonaldag eller som den het før i tiden og det var grunnlovsdagen, jeg savner den gode gamle markeringen. Nå går det over alle støvleskaft spør du meg, det behøver ikke koste flere titalls tusen per familie hvert år.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg