Nå er det 5 og en halv time igjen av dette året, og her går det raketter i lufta alt.

 

 

 

Jeg skal ikke komme med store årskavalkaden som jeg har sett noen gjøre, men det kommer sikkert litt av det også etter hvert i dette innlegget. Først skal jeg skrive litt om dagen og tankene mine i dag, jeg har vært ute å gått en tur på glatta men de hadde da strødd litt men det ble bedre utover dagen. Jeg er litt øm og ør etter fallet i går slo kneet både blått og gult og hovent jeg la på en erte pose fra fryseren, den gjorde nytten to ganger for jeg brukte den som tilbehør til middagen i dag hadde jeg fiskekaker som jeg stekte i panna og ertene smør dampet jeg det ble kjempegodt.

 

Og så startet den hersens brannvarsleren og pipe og jeg måtte prøve og få ned den dritten i taket for den lyden var utrolig irriterende, gjør jo ingenting om jeg tok den ned for jeg har jo to til på 36 kvm så jeg tror det holder. Men jeg klarte ikke få den ned alene så jeg måtte faktisk forstyrre to gutter som bor i bygget her, de hjalp meg med glede med å få den ned så nå er det stille her igjen og det er godt.

 

Nå har de drevet og fyrt av raketter siden 16.00 her forstår ikke vitsen folk må ha for god råd når de kan bruke flere hundre om ikke flere tusen kroner opp i luften, det er noe jeg ikke skal gjøre for så mye har jeg ikke og på samme tid tenker jeg på alle de dyrene og kanskje menneskene som er livredd rakettene eller rett og slett smellene som fyker rundt dem.

 

Nå kommer det noen bilder fra mine to store opplevelsene jeg har hatt i 2022 og tekst men mange ganger så sier bilder mer enn tusen ord.

 

 

Opplevelse nummer en var en kjempekoselig hytte tur med Brit:

 

 

 

Ble to bilder fra den turen koste meg veldig på fjellet, hadde mange gode opplevelser og turer og ikke minst gode samtaler det var en kjempefin tur så tusen takk Brit ønsker deg en kjempefin kveld og ett riktig godt nytt år til deg og dine.

 

Opplevelse nummer 2:

 

 

 

 

Hadde en virkelig fin uke i Spania Like ved ett sted og By som heter Elche jeg koste meg, var på besøk hos en leser og hennes familie en helt fortryllende og koselig liten familie og ett vakkert sted å være fint vær og mye fint å se.

 

Jeg vil si tusen takk for opplevelsen Lima Lima.

 

Ønsker deg og dine en kjempefin nyttårskveld og ett kjempe godt nytt år til deg og din nydelige lille familie.

 

Tok bilde av sol opp og nedgang og mye annet så i dette innlegget la jeg ut tre av dem, men dere som leser bloggen min har nok fått det med meg men det ligger flere bilder og innlegg fra denne turen i arkivet fra november og starten av desember.

 

Lag dere en kjempefin nyttårskveld alle sammen og ikke minst så ønsker jeg dere alle ett godt nytt år.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

4 kommentarer
  1. Så vakre bilder fra de fine turene du har vært på! Det er gode minner å ha! Kjedelig med alle de rakettene – noen av dem smeller noe sinnsykt…..! Godt nytt år til deg, Aud Marit – og en god klem <3

   1. Ja og ikke minst gjentas jeg kommer til å reise litt mer, de tomflaskene jeg finner fra i morgen og utover i 2023 skal spares til å kunne reise litt. Ja det er mange gode minner i de bildene og fine opplevelser.

    Ja disse rakettene kun bare blitt forbudt for private og hatt ett offentlig i alle byer og kommuner etter min mening, og ja de smeller noe helt utrolig og skremmer liv av både tamme og ville dyr.

    Ønsker deg et kjempefint og godt nytt år.

    Klem fra meg til deg.

  2. Puh, når jeg skriver dette er den verste oppskytingen over heldigvis. Har aldri vært noe glad i nyttårsraketter, selv om det er flotte farger selvsagt.

   Ha en god natt og godt nytt år!

   1. Jeg var en tur ute og så på rakettene, jeg er ikke så veldig glad i dem jeg heller men ja de har mange fine farger. Natten har ikke vært så veldig god, for på tur inn tok jeg ett svalestup sånn at jeg brakk håndleddet

    Ønsker deg ett kjempe godt nytt år.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg