Min favorittfarge er svart, både på klær og at det er mørkt ute.

Reklame | Cellbes

 

 

 

Min favorittfarge er svart for da når det er mørkt ute så er jeg ikke så synlig for andre, og når det da er mørkt ute så trives jeg best for da er jeg ikke synlig for andre. Selvfølgelig bruker jeg refleks slik at de som kjører bil ser meg, vil jo leve selv om jeg ikke ønsker å syntes eller ta for stor plass i samfunnet ellers.

 

For det vil jeg ikke ha på meg at jeg tar for mye plass i samfunnet, jeg bruker litt mer fargerike klær når jeg er hjemme hos meg selv eller hos venninnen min for da er det ikke så mange som jeg møter. Er helt fortvilende hvordan livet er blitt, vil jo ikke være til bry for andre eller rett og slett så vil jeg ikke være en belastning for andre. Slik er tankene mine om dagen er ikke gode tanker men slik er de, vil jo ikke være en belastning for andre hvem vill vel være det.

 

Syntes jeg ikke i samfunnet så er jeg heller ingen belastning, eller tar plassen i samfunnet fra andre for da får jeg dårlig samvittighet hvis jeg tar plassen fra andre som trenger det bedre enn meg.

 

 

Legger ved en klikk, klikk som jeg ikke tjener ei krone på hvis ikke noen bestiller noe da, dette er en som jeg får 12% av det som det bestilles for.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

Cellbes//Tretorn//SAKI//Cellbes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg