Med kvelden kommer også tankene.

 

 

 

Som alltid så kommer tankene om kvelden når roen senker seg så kommer både de gode og vonde tankene, i kveld er det de vonde som har tatt overhånd skal ikke skrive så mye om dem for da er det noen som mener at jeg bare er ute etter å fiske sympati og det er da ikke meningen med det jeg skriver.

 

Jeg skriver om mine tanker og følelser for å få dem ut av systemet så lenge jeg ikke kan gå til psykologen og prate om det og på den måten få det ut av systemet, er sikkert noen som lurer på hvorfor jeg ikke kan det å ja det har med økonomien å gjøre måtte bare kutte det ut for ikke ha så lite igjen at jeg ikke klarte resten av de utgiftene jeg har.

 

Skriver ikke det over for at noen skal syntes synd i meg for det er det ikke, jeg skal klare meg med bloggen og malingen sånn er det bare.

 

Jeg har ett ønske i livet og det er at jeg kan klare å komme meg på beina igjen men det skjer aldri, for har man først falt i det så er det vanskelig og komme seg opp igjen. Den setningen ser jeg ble litt vanskelig å forstå men det får være.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg