Mange roper om at de brenner for miljøet, og så går de av gårde og tar fly overalt.

 

 

 

Hvor er moralen de roper om at vi må tenke på miljøet, men gjør de noe med det de kjører bil og flyr over en lav sko. Og ikke minst alt de handler av både vesker, klær, sko og mat i all mas å så blir over halvparten kastet, når det gjelder klær og sko så kjøper de dyre ting som enkelte bare har hengende i skapa sine uten at det blir brukt. Å da de skal ut på noe så har de ingenting å ha på seg så de må ut å handle noe nytt, det går da an og bytte med noen eller faktisk ta på seg noe de har fra før da sparer dere miljøet og penger i samme slengen.

 

Må man starte bilen bare for å kjøre i butikken som er fem minutters gange for å kjøpe melk, nei det trenger du faktisk ikke. Må man fly flere ganger i måneden bare for å slippe å ta toget, ja toget til for eksempel til Bergen og Trondheim tar litt lengre enn å fly ja det er for å slippe å sitte på ett tog som man kan se på naturen rundt når man tar toget noe du ikke ser på flyet jo det tar kortere tid men du sparer miljøet for mye.

 

Jeg er ikke med på dette kjøpe presset går kanskje på en brukt butikk en gang i året, og når det gjelder å kjøpe mat så kjøper jeg aldri mer enn jeg trenger da kan man spare mye penger og så blir ingenting kastet.

 

Gjenbruk er bedre for miljøet er mye fint å finne på både loppemarked og bruktbutikker, kan også ha en bytte dag blant venner så kan dere bytte med venninner hvis de har noe du har lyst på og du har noe de vil ha.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg