Mai er og blir en kjempefin måned.

 

 

 

Ja mai er en kjempe fin måned på mange måter, man får en forsmak av sommer og det er den måneden som korpsene har mest å gjøre normalt sett og det å høre korpsmusikk gjør dagen for meg. Derfor så ble jeg veldig glad på 17 mai når jeg hørte korpset spille ved sykehuset, jeg syntes det var veldig godt at de var der og hedret sykepleiere og leger som var på jobb og selvfølgelig pasientene.

 

 

Det var også endel som var der bare som tilskuere og det var nok mer enn helsemyndighetene til rådet men vi var veldig flinke til å holde avstand, politiet var der for å følge med men de reiste etter første marsjen korpset spilte så de mente nok at der hadde de ikke noe de skulle ha gjort.

 

 

Nå gleder jeg meg til disse hellig dagene er over og vi kommer inn i normale rutiner igjen, med hele uker som det ikke er fridager i annet enn helgene.

 

Eneste problemet med våren er pollenet for det er en pest og en plage for oss som er allergiske mot det, og så kommer sommeren med plen klipping men det får en jo bare tåle enten snør og tårer renner. Men nå om dagen så får folk panikk bare en nyser, skulle hatt det skrevet i panna at jeg er pollen og gress allergisk men det hadde vel sett noe dumt ut spør du meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg