Jeg har gjordt noe i dag men ikke all verden, måtte jo vile etter og ha gått morgenturen.

 

 

 

Har vært en slitsom dag i dag for ryggen har slått seg totalt vrang, gjør vondt når jeg går, står stille å sitter kan jo ikke snu meg når jeg ligger heller så man kan vel si at jeg har gått de turene jeg må. Da jeg var på morgenturen min så gikk jeg innom ei venninne av meg og tok en kaffe kopp og skravla en stund, gikk i butikken for henne og da fikk jeg handlet litt selv også så var jeg ferdig med det å det syntes jeg var veldig deilig. For da jeg kom hjem så måtte jeg legge meg på sofaen, jeg sovnet og sov godt helt til jeg snudde meg i søvne og skreik rett ut for det var unnskyld språket jævlig vondt smertene skar igjennom kroppen som en kniv.

 

Nå har jeg akkurat vært på en tur til med Elvis gutten som ikke kan noe for at jeg har vondt i kroppen, han må jo ut for å kunne få gått på do for han går jo ikke på toalettet inne. Og jeg har jo bare godt av og komme meg ut for det å holde seg i bevegelse er jo en ting som kan få ryggen bedre fortere enn om man ligger på sofaen og puter i seg smertestillende, så det å gå turer er jo en bedre medisin for at jeg får en bedre livskvalitet og man får jo også luftet hodet å får ut de vonde tankene og får nye og kanskje noe bedre tanker som er mer lystige.

 

Skal ikke gjøre så mye mer enn å se på tv og kose meg, se på gullrekka på NRK og så gå over til tv2 for å se på senkveld med Helene og Stian og etter dette er det natta her.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg