Jeg har bare gjort det jeg må i dag.

 

 

Dagen har forløpt som den nesten pleier, morgenen startet med kaffe og røyk da leste jeg noen blogger i tillegg. Så bar det på morgentur som gikk ned til byen, det første vi gjorde var og fylle en pose med tomflasker før vi hadde kommet oss ned til byen.

 

Fant en til da vi tuslet rundt i bodene der, da var det bare å gå innom butikken og pante dem. Fant to poser til før vi klarte og komme oss hjem, de tok jeg med meg hjem. Da jeg kom hjem så var det bare og slappe av i noen timer, så gikk jeg og Elvis tur nummer to og da ble det også mye tomgods som jeg bar med meg hjem. Da gikk jeg i butikken med fire sekker som jeg og Elvis fant i går kveld, det blir mye tomgods disse jazz dagene noe som er godt for dem som gidder og gå rundt og plukke det opp etter dem som fester og har det gøy. Man holder jo bybildet ryddig på den måten, og så blir det penger av det også og mer enn i fjor for alle flasker har jo gått opp i pant også det er jo bra at de satte opp panten.

 

Sett på at Rosenborg slo Ranheim med et mål det var godt at Alexander Søderlund skåret et mål også det har han slitt med, han har jo fått mye hets og dritt i sin innboks det syntes jeg ikke er greit og hetse folk på nett i det hele tatt. Lurer på om hvilken goder folk får tilfredsstilt ved og hetse folk uansett?

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg