Jeg er glad at kommunen har tatt til vettet, nå har det gjort det påbudt med munnbind på offentlige steder.

 

 

 

 

Det var jammen på tide at de har satt påbud med munnbind i offentlige rom som kjøpesenter og butikker, det setter de i kraft fra mandag av og fram til 3 januar foreløpig også skjenke forbud i samme tidspunkt alt dette er jammen på tide.

 

For nå har vi en høy smitte her i byen de har til og med fått smitte inn på sykehjem og sykehuset og boliger for funksjonshemmede, da fant de ut at det er på tide å sette noen nye tiltak her i byen å det var jammen på tide.

 

De skal gi ut gratis munnbind til de som har hjemmetjeneste for der har de jo også fått inn dette viruset, jeg syntes de skulle gitt ut munnbind til alle som ikke har råd til å kjøpe disse engangs munnbindene for de er fan meg så dyre. Skal man kjøpe munnbind for å kunne gå å handle seg mat så blir det automatisk mellom 100 til 200 kroner mindre til mat da du må kjøpe nye munnbind å da blir det ikke mye igjen til mat den uken, så det skulle vært en løsning på det for oss også slik at vi kan få vært ute blant folk vi også. Det er ikke det største for jeg fikk noen fine tøymunnbind som kan brukes flere ganger må vaskes men det er det minste problemet.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
  1. Kongsberg deler ut gratis munnbind, trur det er på rådhuset. REMA 1000 i dyrmyrgata har munnbind til 30 kroner for 10 stk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg