Jeg bare måtte ut på tur i dag.

 

 

 

I dag så bare måtte jeg ut en tur, var en fin kald vinterdag og jeg fikk mye frisk luft kald sådan det er deilig det. Er så godt nå som jeg er godt skodd med brodder og det hele, og at smertene i armen har vært mye lettere i dag ikke  borte men bedre enn det har vært på lenge. Og ikke minst så fikk jeg en bedre natte søvn denne natten også, det var deilig og få lov til å sove i ett fra klokken 01.00 til klokken 09.00 på morgenen i dag det var helt nydelig.

 

Nå sitter jeg og venter på håndball kamp mellom Norge og Serbia i håndball VM  kampen starter klokken 20.30 på tv3 direkte som den heter nå.

 

Jeg fikk ikke brent bål i dag for jeg fikk ikke med meg veden, det var noe dritt men jeg hadde med meg en bærepose som inneholdt en termos med kaffe og en med varme pølser og en gaffel så jeg fikk i meg pølsene. Vanskelig og tungt å bære sekken på bare den ene skulderen, så da gjorde jeg det enkelt med den bæreposen og den ble jo ikke tung heller.

 

Lag dere en kjempefin kveld og kos dere.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

4 kommentarer
  1. Å så bra at smertene er mindre – og du fikk deg jammen en god tur likevel! Med mat! Kjedelig å ikke kunne ha bål, men snart kan du det igjen! God klem <3

   1. Ja det er faktisk veldig godt, det ble en virkelig fin tur har virkelig savnet det. Det var det for jeg ønsket virkelig og brenne bål men det får jeg ta det igjen ved en annen anledning.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  2. Hvor flott at du kom deg på tur, med en hånd å bruke blir det vanskelig å bære ved. Mulig en liten ryggsekk ville ha vært bedre å bruke.
   Hos meg plasker regnet ned, og jeg kaller det for verke vær. Er jo sånt noen ganger. Godt at de verste smertene har gitt seg og at du får sove om natten. Klem til deg fra meg.

   1. Ja det var og er helt nydelig å komme meg ut på tur, ja det er vanskelig og bære ved med en hånd. Når jeg er ute på tur så har jeg den skade armen inne i jakka for bandasjen er for stor til å få den armen inn i jakke armen, og da er det vanskelig med ryggsekk ellers så hadde jeg gjort det. Her er det kaldt – 10 og litt vind det er bedre enn regn og hålke igjen, ja regn er verke vær. Har vært greit med disse smertene for det er veldig godt å få sove om natten.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg