Ja som jeg sa det har regnet her i dag, men det legger ikke en demper på meg.

 

 

 

Ja som jeg skrev i forrige innlegg så skulle det ikke forundre meg om det begynte å regne, og det gjorde det også men det legger ingen demper på meg.

 

Når vi gikk ut på morgen tur så var det ett tynt lag med snø ute, det var ingen mengder skulle ønske det var mer for jeg koser meg glugg i hjel når det er vinter kaldt og snø. Men da vi var på tur hjem etter morgenturen så startet det og regne, da var det godt vi var nesten hjemme for han Elvis hater og bli våt i pelsen sin.

 

Etter at vi var kommet hjem og vært hjemme en times tid så sluttet det og regne, så ringte ei venninne av meg hun lurte på om jeg og Elvis skulle ut på tur og det skulle vi jo så da gikk jeg opp til henne. Hun og jeg satt og drakk kaffe og skravlet litt, så gikk jeg opp i butikken for henne så hun fikk handlet inn det hun ønsket for helgen da jeg kom ned igjen fra butikken så tok vi oss litt mer kaffe så bar det hjem igjen.

 

Da vi kom hjem så la jeg meg på sofaen en liten stund, og det er godt når man faktisk er så trøtt og sliten så er det godt med en liten stund på øyet.

 

Takk for at du stakk innom å velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg