Ja så var nok en dag gått mot kveld.

Reklame | Bubbleroom.

 

 

 

 

I dag har jeg vært oppe hos venninnen min i dag, vi skravlet og koste oss  med en kaffe kopp eller to er så godt å ha henne å prate med. Utenom henne så har jeg ikke så mange å prate med i løpet av dagen, deilig ja men jeg kan da ikke løpe ned døra hennes hver dag.

 

Jeg var jo ute og gikk meg en tur også, koste meg å så på høstfargene vi opplever når skinner på trær og annen natur. Så har jo ikke savnet etter de som ikke er her lenger, skulle ønske min mor hadde vært her å kunne nyte det vakre høst været vi har hatt de siste dagene. Gud hvor jeg savner deg, men i januar 2019 så orket ikke kroppen din mer å hjertet ditt som var så stort og varmt stoppet å dunke mer det var helt utslitt lungebetennelsen tok ditt liv. Er mange ganger jeg kunne ønsket å ha byttet plass med deg, men slik er jo ikke livet men jeg har mang en gang ønsket det var slik at jeg kunne ha byttet plass.

 

 

Men nok om det nå har jeg sittet å ha sett på tv der det er skal vi danse, det er faktisk ett fint program å kose seg med det. Etter en natt med dårlig søvn så er jeg noe sliten, sov bare 3 timer i natt men det er jo bra med en urolig natt forstår ikke hvorfor dette skjedde i natt ingen grunn så får en bare håpe på litt bedre i natt da.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

Happy Holly//FILA//Happy Holly

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg