Ja så blir det en opp stykket og delt uke.

 

 

 

Ja så blir det en oppstykket og delt uke i morgen er det helligdag jeg syntes det er helt på tryne å dele uken slik, noen tar vel langhelg fra i dag av så tar de fri. Jeg kan huske fra den tiden jeg jobbet i barnehage så hadde de planleggningsdag på fredag når himmelspretten er på torsdag og det pleier den alltid å være, hva da med de som må på jobb den fredagen kanskje begge foreldrene jobber innen helsevesenet så blir det ikke enkelt for dem når barnehagen er stengt i disse tider. Kan ikke forlange at besteforeldre skal passe sine små barnebarn slik det er i dag, er litt vanskelig når de skal holde avstand til barn og barnebarn som myndighetene forlanger. Små barn har krav på kjærlighet og kos og stell og det er vel litt vanskelig og skifte bleier med en meter avstand, prøv det de som vil og kan for jeg veit at det ikke går så bra.

 

 

Og det blir ikke greit hvis en av foreldrene å ta fri på kort varsel, for i disse tider så trenger sykehusene alle sine sykepleiere og leger på jobb når de skal være på vakt trist men sant er det.

 

Så dermed så sier jeg til mine forenværende  arbeidsplass prøv å sett dere i andres sko å ikke bare ta en ekstra fri dag, bare for at det er kr.himmelfartsdag på torsdag så ikke ta en såkalt planleggningsdag på fredag bare for å få langhelg.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg