Ja ja så var denne dagen gått også, jeg har ett ønske i livet.

 

 

 

Ja så er denne dagen også snart gått over i historien, og her har det ikke skjedd noe spennende annet enn at jeg har gått tur i strålende sol. Det var kjempe fint vær og solen varmer veldig om dagen, på mandag så er det meldt regn i Oslo og omegn så vi får nyte fin været i helgen.

 

Jeg har ett stor ønske her i livet og det er å kunne komme meg til Vardø en gang til, men det tror jeg aldri kommer til å skje for det er altfor dyrt for min økonomi for jeg må ta hurtigruta fra Trondheim men da må jeg ta toget dit først fra Kongsberg til Oslo og videre til Trondheim. Men jeg har vel lov til å drømme selv om det aldri kommer til å skje, Vardø var det stedet som jeg bodde i livet som jeg ikke hadde noen bekymringer og alt var så utrolig godt og kjempe fint. Da får en bare huske de gode minnene som man må bære med seg så lenge man husker det, håper det blir noe annet enn bare minner jeg vil se stedet en gang til.

 

Så har jeg også noen små ønsker som jeg kanskje kan få realisert bare kanskje å det er å komme meg inn på Dovrefjell for det er også ett utrolig flott sted, men her er det også økonomien som stopper meg men må jo bare prøve å klare å realisere begge ønskene og drømmene mine.

 

Nå skal ikke jeg sitte her og oppta deres tid mer, ønsker dere alle en riktig god kveld/ natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg