I dag/kveld fikk jeg noen hverdagslige spare tips.

 

 

 

 

I kveld så jeg på Lindmo og der kom det en gjest som kom med mange spare tips som kunne brukes i hverdagen, som å varme opp vann til oppvasken i samme slengen som du kokte poteter ja i stede for å ha lokk på kjelen så kunne du fylle en annen kjele med vann og sette den oppå den kjelen som du koker potetene så gjør du to ting på en gang.

 

Sette strikk mellom såpeflasken og pumpa da kommer det litt mindre såpe av gangen, og da bruker en ikke fullt så mye penger å spare for det blir brukt mye mindre. Det siste er for eksempel klemme sammen do rullen for da får du ikke dratt ut så altfor mye, og da sparer du på det jeg gjør det selv og har en dorull i tre dager i stede for å bruke en om dagen slik det var før og slipper da og handle inn toalettpapir hver uke.

 

Jeg har ingen strømme tjenester men dem som har veldig mange burde se på hva de bruker av dem, og de som ikke blir brukt burde bare fjernes der er det mye å spare mange små summer blir veldig høye summer etter hvert.

 

Dette var bare ment som ett tips ikke en kritikk av andre.

 

Lag dere en kjempefin kveld..

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
  1. Mange lure tips du kommer med her. Alle monner drar. Folk har visst tatt grep i hverdagen. Angående dorullene er det mindre papir på rullene nå enn hva det var før.
   Handler om og være bevisst på forbruket sitt. Vært vanskelig å kommentere her hos deg siden noe går galt. Fikk Error. Håper det går greit i dag. God lørdag til deg. Klem til deg fra meg.

   1. Ja det syntes jeg de var også lure tips hun kom med, ja alle monner drar må jo ta noen drastiske grep også for min del og dette skal gå bare det ikke skjer noe uventet.

    Ja det har blitt mindre papir på dorullene det har det vært en stund nå, betaler mer for mindre forstå det den som kan.

    Ja det handler om og være bevist sitt forbruk, og verre blir det for jeg syntes disse prisene forandrer seg fra uke til uke jeg.

    Å har det vært sånn igjen nå jeg forstår ikke hvorfor, denne kommentaren kom i alle fall men hva som er problemet veit ikke jeg.

    Denne dagen blir nok fin den i regnet, tur skal jeg ha.

    Ønsker deg en kjempefin lørdag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg