Hva har skjedd i dag, jo det samme som alltid.

 

 

 

 

 

I dag så våknet jeg til sprutende regnvær og det har vi hatt i hele dag, så laget jeg meg litt frokost og laget i stand to kopper kaffe som jeg drakk opp til frokost deilig det så fikk jeg litt å våkne på i det trøstesløse været. Men litt regn stopper ikke oss to for ut på morgentur bar det, med litt protester nede ved utgangsdøra så gikk han lille Elvis ut han også måtte lokke han med en godbit så ble han motvillig med ut.

 

 

Når han først har kommet seg ut så gikk han glad og lykkelig på morgenturen, vi gikk innom ei venninne av meg som vi drakk litt kaffe med og prata litt skitt godt å ha ett menneske og prate med i løpet av dagen.

 

 

Og da vi kom hjem så tok vi og slengte oss ned på sofaen for og slappe av og se på tv, ente opp med at jeg sovnet for han lille mann sovnet og da gjorde jeg det også og da trengte jeg det vel sånn er det bare om dagen her i huset.

 

Nå sitter jeg og venter på ukefinalen i sommerhytta på tv2, og så skal jeg jo få med meg paradis hotell og se hvem som ryker på hue og ræva ut fra hotellet i kveld. Det hadde vært gøy om hu Kine hadde klart sitt oppdrag og klarer og knuse hjertet til Thea Kristines og Marios hjerte slik at Kine redder seg selv.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg