Hva er det dere ønsker dere av temaer på bloggen min.

 

 

 

Det er bare et lite spørsmål fra meg til dere! Det hadde vært litt moro og sett hva dere som lesere vil se og lese på min blogg, jeg veit jo ikke hva dere vil ha så det er jo litt vanskelig og vite hva som treffer og ikke.

 

Har lyst til og ha dere med på laget sånn at jeg kan se hva som opptar dere som lesere.

 

Med det sakt så fyr løs med temaer som opptar der og ikke bare det som opptar meg.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

2 kommentarer
  1. Vanskelig å svare på, gitt…. Selv skriver jeg bare om det som faller meg inn der og da, noen ganger. Og andre ganger litt mer planlagt. Så kanskje om turer jeg er på. Og ellers altså ting som skjer i min hverdag. Jeg har en “hverdagsblogg”, som også av og til kan omhandle staselige dager 😉 Jeg tror det må komme fra hjertet. Ikke prøve å tilfredsstille leserne. Være meg selv på godt og vondt, og la det stå til 😉 Jeg merker også at jo mer jeg skriver, dessto mer kreativ blir jeg. Det merker sikkert du også? Moro er det. Lykke til videre til oss begge 🙂

   1. Ja jeg skriver om min hverdag, men jeg tenkte kanskje det var noen som ville se noe annet også. min blogg er også en hverdagsblogg på godt og vondt. Lykke til videre til deg også. Ja blir mer kreativ etter hvert som en skriver, ja det er moro uansett.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg