Hei og godmorgen å velkommen til vinterland.

 

 

 

 

Ja det har kommet litt snø her og det snør litt fortsatt, det er deilig og se at snøen kommer for det er ett tydelig tegn på at vinteren er kommet. Så kommer jeg med det at det blir vel regn utover dagen, det har vel noe med klimaet og gjøre som alle prater om men er det vi enkelt mennesker som har ødelagt klimaet eller er det styresmaktene som har gjort det. Industrien har vel gjort sitt dem også. Men vi alle kan jo gjøre litt men vi kan vel ikke bære alt på våre skuldre, regjeringen må jo dra det største lasset å legge det til rette for at alle gjør litt ikke at et menneske skal gjøre alt for det går jo ikke.

 

Jeg prøver og gjøre noe men det er ikke så enkelt, alle land må jo gjøre litt og andre land må faktisk gjøre mye men det kommer ikke til å skje for de skjønner ikke sitt eget beste det er noen som må lære dem opp.

 

Jeg er en person som elsker vinter og snø noe som det har blitt lite av, men da den først kommer så kommer alt på en gang skulle håpe den kom litt og litt og at det er normale vinter temperaturer. Men jeg tenker at det kommer aldri til og skje igjen, for det har menneske heten ødelagt selv.

 

Takk for at du stakk innom å velkommen tilbake..

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg