Har noen planer for både meg og bloggen framover, livet mitt skal det også bli forandringer på.

 

 

 

Jeg har ingen nyttårsforsetter men jeg har noen mål for livet og bloggen, for disse forsettene setter mer press og prestisje for meg så det er noe jeg ikke gidder for setter du i sving med noe som du kaller nyttårsforsett så dropper man ut 2 uker inn i januar men setter du deg små mål for hele året så må jo ett av dem nåes sånn ser jeg det. Å tenke deg til når ett av delmålene blir nådd hvor stolt du blir av deg selv enn å ha ett stort som du aldri kommer i mål med, sånt har jeg aldri gjort å kommer aldri å gjøre heller for da blir det bare en nedtur for deg selv personlig  så nei takk til nyttårsforsetter og ja takk til små mål og delmål som det er mulig å nå.

Har tenkt å se om jeg kan komme meg på en ferie, behøver ikke være langt unna ikke utenlands men Norges ferie. Så da må man spare å prioritere det man trenger og ikke trenger, har tenkt å bare kjøpe mat til halv pris grunnet datostemplingen ikke bruke noen penger på ting som man bare må ha opplegg.

 

Har også mye andre ting for bloggen prøve å holde meg unna reklame og klikk, klikker, for det er for dumt når man ikke tjener noe på dem.

 

 

 

Takk for at du stakk innom og du er hjertelig velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

4 kommentarer
   1. Takk for at du syntes det, mitt liv har jo ikke vært så enkelt bestandig men det skal det bli orden på nå håper jeg da.

    Ønsker deg og dine en fortsatt riktig god jul.

    Klem fra meg til deg.

  1. Nyttårsforsetter har jeg liten tro på, men mål er noe annet. Det er lettere og gjennomføre. For 12 år siden satte jeg meg et mål om å kutte ut sigarettene, men jeg hadde god hjelp av legen til å klare det. Har ikke smakt siden jeg la det på hylla. Året etter ble det et nytt mål å gå på en fjelltur. Var et slit, men jeg fullførte. Kvittet meg med nesten 20 kilo, og når corona kom sprakk alle fortsetter. Mitt mål nå er ned 10 kg, og leve helt uten sukker og mel som kroppen ikke tåler. Har klart det før, klarer det igjen. Lykke til med ditt mål, og det klarer du! Klem til deg fra meg.

   1. Jeg har satt meg ett mål enda å det er å få litt mer glede inn i mitt liv, nei to mål men det kommer det mer om på bloggen senere. Kan jo bli flere etter hvert, jeg setter meg små delmål som jeg veit jeg kan klare å nå på en måned.

    Du klarer helt sikker ditt mål for du er flink til å nå dem ser det ut til, ønsker deg og dine en fredfull og god andre jule dag.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg