Har ikke tenkt å gjøre noen verdens ting i dag, og noen tanker.

 

 

 

Nei i dag er jeg faktisk helt tom bare mange tanker, så i dag blir det bare å ta tingene som de kommer. Skal ikke ut en tur heller for jeg syntes det er så kjølig, er litt ute av form fryser som en våt  hund som jeg pleier å si.

 

Jeg kommer til å skrive noen innlegg etter hvert men akkurat nå så er det helt tomt, har en liten skrive sperre. Men for min del så slipper jeg å tenke på familie og mine nærmeste, de veit jo ikke hvordan jeg har det for det bryr dem ikke uansett. Så jeg kan skrive så mye jeg vil og hvis jeg skulle finne på at jeg ville ta bilde av maten før jeg spiser den så hindrer eller irriterer jeg ingen, jeg veit at noen i familien leser bloggen min uten å vise at de er inne på den etter som de kunne skrive noe som jeg ikke hadde sakt til dem bare skrevet på bloggen i en mail til meg til jul.

 

Det skal ikke legge bånd på meg og hva jeg skriver, for det er min blogg så da skriver jeg det jeg vil når jeg vil. Jeg klarer meg utrolig fint som det er, ja for det må jeg jo for ellers så hadde det klikket helt for meg. Noen ganger nei ikke bare noen ganger men veldig ofte så føler jeg meg mindreverdig, jeg veit at jeg ikke skal tenke slik for jeg er ikke mindreverdig jeg er veldig verdifull i øynene til to stykker og de for meg og da trenger jeg ikke mer i mitt liv.

 

Nei nå får jeg avslutte dette innlegget for det ble veldig rotete, men det er slik det er oppe i hodet mitt på det tidspunktet som jeg skrev dette innlegget.

 

Så dere får bare bære over med meg.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg