Har ikke gjort stort i dag, bare holde hvile dagen hellig.

 

 

 

På morgenen i dag ja da jeg sto opp etter klokken ti en gang så var jeg og kjøpte meg litt å spise, var en reddende engel som hadde vipset meg litt eller for meg er det mye så jeg fikk handlet litt.

 

Så gikk jeg hjem og spiste litt før jeg gikk ned i vaskekjelleren for å vaske klær, og etter to timer og 28 minutter så var maskinene ferdig og så har jeg hengt dem opp på snora i stua.

 

Nå er jeg også ferdig med å skrive handlelista og regnet ut hva det vil koste, denne uken går jeg 100 kroner over budsjettet for mat men det får gå det da for det er mye jeg trenger men jeg har bare skrevet opp det viktigste og det er frokost og middager. Er det igjen noe i slutten av uka så kan jeg fylle på litt av det jeg ikke har skrevet opp, er jo bare å kutte ut slikt som kaffe og annen drikke har jo vann i springen.

 

Nei nå skal jeg se på farmen i allefall resten av farmen, så blir det nok en jule film på meg sånn er det bare bruker kvelden til å kose meg med tv.

 

Snart begynner håndball vm for damene den starter 1 desember og så skal jeg kjøpe inn noe jeg skal kose meg med til kampen som går den 3 desember for da har jeg bursdag. Skal ikke feire den dagen så stort er jo ikke rundt tall, skal bare prøve å få funnet nok tomflasker til at jeg får mulighet til å få ordnet meg noe kjeks og cola uten sukker.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

Aud-Marit.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg