Har ikke gjort så mye i dag.

 

 

 

 

Har vært en rolig dag i dag, var en tur oppe hos venninnen min for jeg var så urolig for foten hennes og ble ikke noe særlig beroliget av å se det i dag. Hovent og utrolig rød lilla farge og nå hadde det begynt å veske veldig, og da mener jeg veldig mye jeg ville ha gått til legen med en gang om jeg var litt snørrete for det har med årstiden å gjøre foten og leggen er verre enn en forkjølelse. Jeg veit ikke hva det er for jeg er ingen lege, ser ut som en betennelse men det kan jo være noe verre enn det.

 

Så gikk jeg en tur i butikken for henne så hun fikk handlet inn det hun trengte i dag, da jeg kom ned igjen til henne så skravlet vi litt og drakk en kopp med kaffe før jeg gikk hjem igjen. Det var stort sett det jeg gjorde i dag, ja jeg har skrevet ett innlegg etter at jeg kom hjem og en mail til blogg.no sin support for jeg har hatt problemer med statistikken til bloggen fikk ikke noe svar enda men nå har det rettet seg nå.

 

Sitter nå og venter på sommerhytta og dens ukefinale og utlevering av gullhammeren for denne uken. Det har også blåst veldig her i dag og det har vært både regn og sol om hverandre i dag, nå har vinnen løyet og sluttet og regne og det er godt det.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg