Har hatt store problemer med å komme meg inn på kontrollpanelet til bloggen min i dag.

 

 

 

 

 

 

Jeg kommer ikke inn på bloggen min så jeg fikk skrevet blogginnlegg på det programmet jeg pleier å blogge fra, så jeg måtte ta i bruk chrom bruker til vanlig Microsoft Edge men der kommer jeg ikke inn på kontrollpanelet mitt så jeg får skrevet innlegg lenger. Det syntes jeg er litt dumt for det er der jeg er vant til å skrive, for her på chrom så blir nesten alt jeg skriver satt rød strek under ordene jeg skriver men sånn får det bare være så lenge jeg får blogget.

 

Nå kommer det litt om dagen i dag.

 

Jeg har vært ute på tur i dag bare gått en tur, var oppe hos venninnen min på kaffe og vafler vi skravlet om alt og ingenting det er så godt å ha det på den måten.

 

Var også oppe å handlet for henne sånn at hun fikk i hus det hun trengte for i dag, er godt å føle seg til nytte for noen.

 

Nå skal jeg se på tv, i kveld starter farmen kjendis på tv2 etter nyheter klokken 21.00 i kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

4 kommentarer
  1. Mye tull med og få kommentert både her og hos Solliv. Men jeg forsøker igjen. Håper du får det som du er vant med. Takk at du minnet på om Farmen, det må jeg huske på å se. Mye pepperr det Grini sa om den svarte kua. Himmel, hvor krenka skal man bli. Da jeg vokste opp sa vi neger, og det er visst ikke lov lenger. Vel, jeg går over til å si annen nasjonalitet enn oss. Man blir vel ikke krenket av det?

   Var hos lungelegen i dag, og nå err pusten gått opp 5% fra forrige uke. 1/2 tablett i en uke, kalles visst nedtrapping. Endelig føler jeg meg frisk. Måtte kjøpe skreimølja til middag i dag, og handle til svigerdatter for der i hus var visst Omikron på besøk. Ikke kjekt. Andre gang eldste barnebarn får viruset. Vaksinert 3 ganger. Smittet blir man før eller siden.

   Ellers alt bra her i nord, og håper det samme med deg? Klem til deg fra meg.

   1. Det er flere som sier at det er problemer med å kommentere her til tider. Det håper jeg også men jeg blir vel vant til dette også etter hvert.

    Ja det var en del pepper hun fikk for det, ja folk blir jo krenka av ingenting om dagen. Jeg er også oppvokst med å si neger jeg også, nå om dagen sier jeg våre nye landsmenn men det er vel noen som blir krenket av det også.

    Fint at det gikk bra hos lungelegen, bra at du føler deg frisk igjen.

    Har hun fått det nå igjen stakkars jente, får håpe hun blir raskt frisk igjen. Ja man får det vel for det hjelper ikke om man er vaksinert eller ikke.

    Så bra at alt er bra med dere i nord, her er også alt så bra det kan være har hatt regnvær i dag her.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  2. Så kjedelig da, ikke greit når man må slite så fryktelig for å lage et innlegg!
   Logger du deg ut hver kveld?
   Klem og fin kveld fra meg.

   1. Ja utrolig kjedelig, men jeg får skrive her på chrom som jeg kommer inn. Nei jeg har ikke logget meg ut på mange måneder, har kontrollpanelet på snarvei på den andre nettleseren kanskje dumt men det ble bare sånn.

    Ønsker deg en kjempefin kveld.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg