Godt å kunne ta ut hørselen i enkelte tilfeller.

 

 

Godt å kunne legge hørselen på bordet når bråket rundt deg blir for stort, det har jeg måttet gjøre nå har noen som tror at de er helt alene i huset. Det hjelper jo en del men ikke helt når de har stereoen på full guffe, med bassen på så høyt at det rister i huset og klirrer i glassene som står i kjøkkenskapet. Det er jo midt på dagen så en må jo bare holde det ut, men fortsetter det utover kvelden så får en bare skrive en klage til styret.

 

 

Og det er greit å bare legge hørselen i en eske når en får for mye støy rundt seg, har gjort det mang en gang siden jeg fikk disse høreapparatene. For noen ganger kan det bli for mye lyd som går over til rett og slett slitsom støy, da er det kjekt å bare kunne legge hørselen i en eske på bordet eller i lomma hvis du er ute blant mye folk.  Det er jo ikke det største problemet nå om dagen, for nå har man ikke lov til å være nære mer en toppen tre personer veit ikke om det er på en måned eller om dagen. Men det er jeg godt innafor for jeg møter den samme personen  hver dag så det er bare en nærkontakt jeg har uansett.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

6 kommentarer
   1. Ja det har jeg også, i alle fall i disse dager. Er ikke så mange jeg behøver å høre, så i dag var det første gangen på en månedstid som jeg brukte mine.

    Ønsker deg en riktig god lørdag og helg.

    Klem fra meg til deg og dine.

   1. Ja det er godt og hvile hodet litt også, å ikke minst ørene som blir helt røde av bråket kan jo si at de går varme.

    Godt å ikke være alene om å ta dem ut for å skåne seg selv.

    Ønsker deg en kjempefin lørdag å lørdagskveld.

    Klem fra meg til deg.

  1. Det er støyen jeg ikke takler, så jeg hører det jeg vil høre! Men har vurdert høreapparat, men de gangene jeg brukte det gav det meg sånn øresus at jeg omtrent ble gal. Er fortsatt i tenkeboksen for ting i dag er nok mye bedre enn før.

   Prøvde å kommentere tidligere men jeg fikk en engelsk tekst i stedet for bilde. Håper det går gjennom nå. Mindre kontakt med folk her også, er bare mannen og meg. Nå ser det ut til at kanskje vi får vaksinen i desember. Er lov å håpe da smittetallene er stigende.

   God lørdag til deg. Klem fra meg til deg.

   1. Det å gå rundt med 25% resthørsel på begge ørene til sammen er slitsomt, hører jo ikke om det er meg folk prater til meg. Det er jo ikke noe problem nå for en skal jo ikke være blant så mange at det er ett problem, som du skriver det er støyen rundt om i oppgangen her som plager meg. Det var på grunn av øresus som gjorde at jeg fikk meg en time hos en øre og nese og hals spesialist, da viste det seg at jeg hadde nedsatt hørsel og tinitus ikke noe moro det heller. Det minsket tinitusen min å det var et godt hjelpemiddel dette høreapparatet jeg fikk.

    Jeg veit ikke hva som skjer innimellom når dere skal kommentere, men denne kommentaren kom igjennom å det var kjempebra. Her er det valdig lite kontakt med andre folk jeg har jo venninnen min og det er bare henne jeg har kontakt med, ellers helt alene men det må jo gå det også.

    Akkurat det med vaksine tror jeg ikke før jeg får beskjed om å komme å ta den, hadde jo vært greit å få tatt den den 3 desember for det hadde vært en fin bursdagsgave å få.

    Ja det er lov å håpe for nå går smittetallene skremmende for oppover.

    Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld.

    Klem fra meg til deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg