Godt å ikke behøve å sette på vekking, i morgen kan jeg sove så lenge jeg vil eller klarer.

 

 

 

Ja nå er lørdagen gått over til sen kveld/ natt det er iallefall snart, er sliten av og høre om corona og dens fart igjennom landet jeg har dårlig immunforsvar men man kan jo ikke få panikk for det får jeg dette viruset så får jeg det. Man blir jo nesten gal av dette og så har jo regjeringen endelig kommet til forstand og stenger flyplasser og havner for persontransport men hjelper det med strengere grensekontroll er det ikke bare og stenge alle grenser, kom jo sent men godt men lovlig sent men sånn er det jo med alt for dem så vi får ta det som det kommer.

 

Nå ser jeg på Skavlan og med der er en ni år gammel slagverks talent hun er helt utrolig flink, hun er jo bare ni år og rocker på trommer som en som har spilt i ti til tyve år.

 

Når Skavlan er ferdig så skal jeg krype under dyna og finne roen for å få sove en god natts søvn det skal ikke bli så vanskelig, å jeg slipper faktisk å sette på alarmen på telefonen jeg kan sove til jeg våkner av meg selv og det er gått for jeg har ikke gjort det på 20 år. Nå for tiden så gir jeg blaffen i rutiner når det gjelder når jeg legger meg og når jeg må stå opp, det er helt nydelig og slippe alt det der med legge seg og stå opp til faste tider og det er veldig befriende.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg