Fredag og nå er det helg, dette har jeg gjort i dag.

 

 

 

Jeg startet dagen med og lese blogger og ta livet med ro på morgenen, og så bar det ut på morgentur på hålka så det ble en anstrengende tur på glatta så det ble ikke noen bytur på morgenen. Gikk opp på en fin tur i nærområdet og da vi var på tur ned igjen så fikk venninna mi øye på meg så hun ringte meg og lurte på om jeg ville ha en kaffekopp, og det ville jeg selvfølgelig og så satt vi og drakk kaffe og prate om alt og ingenting og da etter en stund lurte hun på om jeg skulle ha noe i butikken men det skulle jeg ikke men jeg gikk opp og handlet til henne.

 

Og etter jeg kom ned fra butikken så gikk jeg og Elvis hjem for å se på begravelsen/bisettelsen til Ari Behn, det var en veldig fin begravelse hun eldste datteren hans holdt en utrolig fin tale eller minneord fra seg og sine to yngre søstre det var noen sterke ord fra henne og en helt nydelig tale. Og så utrolig flink den jenta er til å tegne, Jeg felte utrolig mange tårer på noen minutter når hun snakket for mye av det hun sa traff meg mitt i hjertet.

 

Nå sitter jeg og ser på håndball for herrer mellom Norge og Danmark bare spennende hvordan Norge klarer seg mot Danmark, for i denne sammenhengen så er Norge lillebror og Danmark er store bror men det hadde jo vært gøy om Norge tok danskene.

 

Nå blåser det så forferdelig ute og  jeg liker ikke at det blåser for da beveger trær og lyktestolper seg og det er noe av det jeg hater med vind, men vi får jo faktisk ikke gjort noe med vinden og været ellers.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg