Før jul så reklamert de for alt man skal kjøpe for å spise i julen, om en uke så kommer de med allverdens slanke og renselse kurer.

 

 

 

Nå føre jul så reklamerte de for hva en måtte handle inn til jul, av alskens mat og jule godter som måtte til for å få en god jul. Behøver en alt det og presse i seg alt dette så hadde en blitt trillende rund som en ball, man kan få en god jul med langt under halvparten av det som varehandelen mener en må ha.

 

Og nå rett etter nyttårsaften så kommer de med all mulige slanke og renselses kurer, da skal man slankes etter all jule maten nei takk klarer man ikke å styre seg når det gjelder mat så behøver vel ikke det gå utover alle andre. Man må jo være motivert til å gjøre det selv, så man må jo kunne tenke selv så man slipper all den reklamen på slanke å rensekurer for det er jo ikke sunt at våre unge som er tynne som streker skal få det over eteren slik at de faller inn i massemediene så de får spiseforstyrrelser for det kan faktisk skje jeg har prøvd det selv.

 

Nå får jeg avslutte dette innlegget å ønske dere en riktig god kveld.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg