Få ned mat svinnet kan en hver gjøre lage restemiddag i steden for å kaste mat.

 

 

Bildet ble tatt 9. januar i år.

 

Søndag og på morgenen i dag så gjorde jeg som jeg pleier, startet dagen med blogglesing og frokost koste meg også kaffe. Så bar det ut på morgentur noe som var utrolig koselig i snøvær, fant også en del tomflasker som har stått og tinet seg i en bøtte på badet for det har jo vært kuldegrader så innholdet i boksene hadde frosset men det er ingen hindring det på at jeg tar det med meg hjem for det er jo penger i tomflasker og bokser som jeg skal ha med meg. Fant også kontanter som folk hadde mistet på vei hjem, eller inn på utestedene var jo en del som jeg fant så det blir gode kroner når det er fem hundre til sammen.

 

Og så har jeg ligget på sofaen og sett på tv, fikk ikke med meg så mye for jeg sovna men de som sover synder ikke har jeg lært. Har også hatt restemiddag i dag som de fleste pleier og ha på mandager men jeg tok det i dag, hadde mye etter fredag og lørdagsmiddagen som jeg brukte og laget meg en kjempegod pyttipanne med speilegg noe som var kjempe godt og veldig mettende. Man skal bruke opp det man har i kjøleskap og fryser før man kjøper inn ny mat, for det veldig viktig så man unngår så mye matsvinn.

 

Jeg kaster ikke mat jo man kaster eggeskall, potetskrell og kanskje en skalk i ny og ne her skal alt spises opp, derfor så har jeg heller ikke så stort mat budsjett kjøper stort sett inn bassis varer hver fjortende dag og ellers så suplerer jeg når jeg ser at det begynner og bli tomt eller er tomt. Alle burde slå ett slag for å få ned matsvinnet, jeg pleier og lage middager ferdig og fryser det ned i porsjoner sånn at det bare er og ta det opp til dagen.

 

Dette ble ett noe rotete innlegg men dere får bare ta det som det er.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg