Er helt sluttskjørt etter en tur.

 

 

 

Ja nå har vi vært på morgentur har også støvsugd leiligheten, venter med å vaske for nå er jeg så sliten at jeg skal legge meg på sofaen for og hvile litt. Jeg syntes jeg fortjener det nå for jeg er helt sluttkjørt eller med andre ord jeg er døds sliten, skal legge meg på sofaen og se på tv men jeg regner med at jeg kommer til og sovne. Men den som sover synder ikke har jeg lært, min mor sa alltid det hun sa også velkommen til hakkespett klubben for hun pleide og sovne i godstolen og da satt hun med haka nede på brystkassa.

 

Jeg legger meg heller rett ut på sofaen for da blir jeg ikke stiv i nakken, får da ikke vondt i nakken noe som jeg pleier hvis jeg skal sitte og la hodet dingle i løse lufta ingen god stilling det da.

 

Skal på flere turer men det blir litt utpå ettermiddagen, da blir det en kort tur ut og kose oss jeg og Elvis gutten min. Han bryr seg ikke om lengden på turen bare han får komme seg ut for og gjøre sitt fornødende å snuse rundt og titte, kanskje prate med en annen hund for han elsker og møte andre hunder han snuser og slikker nesen så er han ferdig med det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

Aud-Marit..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg