Er dritt lei av at det ikke er noe annet enn corona.

 

 

 

 

Det er jo bare corona på tv alle nyhetssendinger så er det bare dette viruset de prater om, er jo nesten ikke noe annet som blir tatt opp i nyhetene skjer det ikke andre ting i Norge eller ellers i verden joda helt sikkert men det er ikke så viktig.

 

Så fra og med i dag så skal jeg ikke skrive så mye om det, er en ting som jeg vil ta opp å det er denne hamstringen som fortsatt pågår. Hvorfor i alle dager må de tømme de hyllene med butikkens billig merke det går jo utover oss som faktisk er avhengig av å kjøpe dem for å få endene til å møtes, jeg fikk faktisk kun tak i brødet fra First prise i går ellers så måtte jeg kjøpe de dyreste merkene så jeg fikk ikke handlet så veldig mye å ikke en gang så det holder fram til mandag igjen. Så jeg må rasjonere maten jeg spiser får faktisk ikke spist meg mett, men det får gå det også er jo vant til det. Er jo noe positivt med det er jo en kjempe effektiv slankekur, butikkene får jo varer tre ganger i uka men da står folk klare til å angripe de billig varene hyllene først kan ikke de tenkt på at det er flere enn dem som trenger mat også men nei da det gjør de ikke.

 

Håper nå på at butikkene setter begrensning på hvor mye hver kunde kan ta med seg av varen, det er mange butikker som har gjort det men ikke alle og det burde de gjøre maks tre per kunde er jo et tall som går igjen.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg