En dag med utfordringer er en dag med glede.

 

 

 

Ja med den overskriften så lurer dere sikkert på hva jeg mener, jo når du har kraftige smerter og stive ledd så er det en stor utfordring som for mange setter en stopper på hva man får til og ikke. Jeg bare bestemmer meg for at disse smertene og disse leddene skal ikke sette stoppere for meg, i dag på morgenen så var jeg på en middels lang morgentur og faktisk samlet tomflasker og bokser og da må en bøye seg ned og bære mange bæreposer hele 8 bæreposer 3 ganger og pantet dem og det ble faktisk fem hundre kroner.

 

Så da vi var på tur hjem så ringte ei venninne meg som ønsket min hjelp, først så drakk vi kaffe og skravlet en god stund. Hun er god for med henne så kan jeg snakke om hva som helst, eller rett og slett gråte for hun er en god lytter og finner de rette ordene for å få meg på rett spor og ha noe annet og tenke på. Det er ikke alltid jeg klarer og finne det selv, så da er det godt og kunne komme opp til henne og bare prate for jeg har ikke så mange som forstår hvordan man har det.

 

Men motgang og nederlag er det som gjør deg sterk så det er bare å stå på og ikke la det knekke deg men reis deg opp og ikke la små vonde knekker slå deg ned. Da er det bare å reise seg igjen, for motgang gjør deg sterkere.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg