Dette muterte viruset skremmer meg, dette blir aldri bra igjen.

 

 

 

Dette er tanker som setter seg fast i hodet mitt, å det er ikke bare noe som bare er der. Jeg får fullstendig panikk bare noen hoster i køen i butikken, da går jeg en runde til i butikken for å komme meg unna. Nå begynner jeg å bli tett i brystet og hoster en del, er jo bare i butikken en gang for meg selv og to til tre ganger i uken for venninnen min så fire ganger i uken da.

 

Men vis jeg får dette så har jeg ingen til å gå i butikken for meg, gud hva gjør jeg da jo lar det være. Da sparer jeg mye penger da å så får jeg slanket meg i samme slengen tenker jeg, godt jeg har en del i fryseren igjen for da har jeg en stund.

 

Ensomheten er blitt enda verre enn den var før korona, nei nå skal jeg ikke klage mer på det men moro er det ikke. Jeg kunne ha ramset opp mye mer av det som plager meg om dagen, da blir det bare sutring og klaging så det får være.

 

Men dette muterte viruset er vist mye mer smittsomt og det skremmer meg faktisk, skal en bure seg selv inne å ikke gå på plasser det er folk så blir det enda mer angst/ depresjon og ensomhet. Det er ikke bare de unge som blir ensomme, det kan gamle kjærringer som meg også bli så nå får det være nok med disse unge som alle mener det er så synt på  de får lære seg til å kjede seg litt og ikke ha så mange fester å gå på .

 

 

Min konklusjon er at det er mange voksne og eldre som er ensomme og ikke har det enkelt, men storsamfunnet mener det er bare barn og unge som er utsatt når det gjelder ensomhet. Det er bare tull.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg