Det skremmer meg å se hvor mye mobbing og hets det er på nettet.

 

 

 

Dette er et  generelt innlegg om et tema som har opptatt meg en lang stund, det skal omhandle mobbing, hets og person angrep på nett. Ja for det er det faktisk mye av jeg har opplevd det mange ganger, det er ikke mye av det på min blogg men når det først kommer så er det ikke av det fine slaget har jo både fått beskjed om at jeg er dum eller er du idiot du som sitter bak denne bloggen. Jeg tåler det men slike kommentarer blir ikke godkjent på denne bloggen bare så folk veit det, men det kan sitte folk bak en blogg som ikke tåler og høre disse ordene så tenk dere om før dere slenger dritt i ett kommentarfelt.

 

Jeg har sittet og lest innlegg fra meget unge personer som er i en sårbar situasjon, og der sitter det personer på sin høye hest og tror at det bare er og slenge rundt seg med stygge kommentarer som den personen ikke fortjener. De som sitter der og slenger både mobbing, hetsende og kommentarer rundt seg er godt voksene og reflekterte mennesker ser jeg disse menneskene burde gå i seg selv og tenke seg om først ett par ganger før de poster slike kommentarer hos andre.

 

Konstruktiv kritikk på det folk legger ut burde man jo poste men da burde de si det tidlig i kommentaren at det ikke er ment vondt ovenfor bloggeren men det er noe som man burde si da er at du ikke er enig i det han/hun har skrevet, konstruktiv kritikk kan misforståes av noen og tas ille opp sånn er det bare med noen.

 

Så det er sakt så er det enkelte forumer som mener at er vi bloggere så burde man tåle alt, og de sitter i sine forumer og diskuterer så busta fyker den er grei den men tenk dere om før dere tar helt av mot andre for det er mye i disse trådene som svirrer rundt på rampelyset til kvinneguiden for eksempel som dere burde være for gode til og skrive. De mener jo at enkelte bloggere er rett og slett dumme, kjenner dere disse bloggerne på privat basis eller er det bare det de legger ut på bloggen dere syntes er for dumt? Jeg bare lurt på om dere kan fordype det litt, jeg kjenner ingen av dere på privaten eller det veit en jo ikke for dere er jo anonyme alle sammen så da er det litt vanskelig og vite.

 

Lag gjerne en tråd på meg også da når dere syntes det er så moro og si deres mening om forskjellige bloggere, jeg har jo en liten blogg jeg også som det sikkert er folk som vil diskutere.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake..

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg