Det er så vanskelig å vite hva jeg kan skrive om, når jeg må utelate mye av det som skjer i livet mitt for ikke å støte noen.

 

 

 

Det er sikkert noen som lurer på hva jeg mener med den overskriften, men det er veldig vanskelig å finne noe å skrive om. Når man ikke kan skrive om min livssituasjon uten å få pepper av enkelte av de som leser bloggen, det finnes dem som plukker fra hverandre innlegget å lager sine egne oppfatninger av hvordan livet mitt egentlig er å ikke har noe å klage på. Å jeg klager ikke jeg skriver om mitt liv og mine tanker om det, å det er vel ikke å klage får jeg inderlig håpe for det er ikke det jeg mener med det jeg skriver.

 

Når mitt liv er for jævlig så er det det, men jeg får vel prøve å pynte på det når jeg skal skrive om det.

 

Men nå skal jeg ikke pynte på det jeg skal i morgen for jeg gruer meg noe veldig, jeg skal til psykologen i morgen å jeg veit at noen mener at jeg aldri grue meg til det for det gjør så mye bedre etterpå. Men nei det gjør ikke det jeg er helt utslitt etter å ha vært der, for man må jo brette ut alt jeg husker fra jeg var liten og fram til nå. Mye av det jeg må prate om med psykologen er jo ting jeg har lagt vekke for å glemme for det var så mange vonde opplevelser, men så skal alt fram i lyset igjen og det er utrolig vondt å måtte finne fram igjen for det er ting som helst skulle vært borte for alltid.

 

Nå skal jeg ikke sutre å klage mer for det er ikke slik jeg ønsker å bli sett på, fins dem som ser meg slik men det er deres sak ikke min.

 

Ps dette ble ett veldig rotete innlegg men det får dere bære over med, for slik ble det i kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg