Det ble en kort tur ut i dag også, er dritt lei å se hundedritt og munnbind liggende overalt.

 

 

 

Ja som dere kanskje ser så har jeg ikke tatt bilder av det, der er jeg vel en dårlig blogger bare for jeg ikke tar bilder av det jeg skal skrive om.

 

Jeg var på en kort tur i ettermiddag og jeg kan ikke skjønne at folk ikke skjønner at de skal ta opp igjen dritten etter hunden sin, Kongsberg er en by full av hundedritt ja det er overalt jeg mener det at har du ikke råd til en rull med hundeposer som du får tak i på butikken til 10 -15 kroner  så burde du ikke ha hund heller. Er ikke mye moro og sette foten/ skoen rett oppi en stor hundedritt, det gjelder både voksene og barn som tramper rett oppi det.

 

Og så har du alle disse brukte munnbindene som ligger overalt har dere ikke lært dere at de skal i søppel dunken ikke i gatene, tenk på de som må plukke det opp etter dere jeg gjør det ikke for jeg blir kvalm bare av å se dem ligge på bakken smitte kan det være i dem også.

 

Når det gjelder disse to tingene så mener jeg det er mange som burde skjerpe seg, både munnbind og hundedritten skal plukkes opp og kastes i søppeldunken ikke i naturen og i gatene rundt  omkring.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg