Dagen i dag ja den har vært slitsom, kjære Shabana Rehman som døde i dag.

 

 

 

Ja etter en slik natt så hadde jeg vel gjort rett i å gjøre som små barn sove litt på dagtid men slik gjorde jeg ikke, jeg valgte heller å gå meg en tur i snøværet og det tror jeg jeg gjorde lurt i for da får jeg sikkert sove i natt og det godt får jeg håpe.

 

Da jeg kom inn igjen fra turen så fikk jeg vite på nyhetene at

Shabana Rehman er død bare 46 år gammel.

 

Hun har jo vært kreftsyk en tid ja nesten ett år, der har Norge mistet en stor samfunns debutant en viktig stemme for norske innvandrings kvinner og en god komiker kvinne sådan. Er vel stygt å si det men jeg har ventet på det, for hun har nå ligget på sykehus en stund men legene her i Norge hadde ikke noen god prognose til henne de sa jo at hun ikke kom til å overleve 2022. Hun prøvde alt og hadde vært i Tyskland til alternativ behandling, hun ville prøve alt forståelig nok det tror jeg at jeg ville ha gjort også uansett hvor vanskelig det hadde vært økonomisk for min del men da hadde jeg gjort som henne startet en spleis selv om jeg ikke hadde villet det.

Men i dag tidlig så sovnet hun stille inn på Akershus universitetssykehus med alle sine kjære ved sin side, har min dypeste medfølelse med familien og hennes kjæreste.

 

Nå er det bare å sette seg ned og se på tv er jo hopp uka på tv3 direkte.

 

Lag dere en fin kveld folkens.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg