Dagen i dag har vært helt grei.

 

 

 

Så er nok en dag gått over til kveld, men fy så kaldt det var på morgenen i dag da jeg skulle ut å gå. For jeg har vært hos manuellterapaut i dag, sov veldig dårlig i natt for jeg grudde meg noe så inn i hampen til denne timen. Det gikk jo bra og ble vist noen øvelser og prøvde på noen  av dem, fikk dem også med meg disse øvelsene med beskrivelse på hvordan disse øvelsene skulle gjøres.

 

Men fy så dyrt det ble med den timen litt over 400 krone og jeg skal dit igjen til onsdagen igjen det får bare gå sier nå jeg, for den hjelpen han gir er noe jeg trenger for å bli bedre skriver ikke dette for å klage bare for å få det ut av systemet mitt.

 

Da jeg var ferdig hos denne terapauten så ringte jeg til venninnen min, for hun ville høre hvordan det  hadde gått. Jeg spurte om hun ville ha besøk av meg og det ville hun, så jeg gikk opp til henne og vi skravla over en kopp kaffe noe som alltid koselig.

 

Så var jeg en tur oppe i butikken for henne og handlet ett brød til meg selv for det trengte jeg, har ikke spist brød på flere dager eller skal jeg si uker har kun spist knekkebrød så nå var det på tide.

 

Lag dere en kjempefin kveld.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg