Ble en lang tur i dag, men nå er det vel bare å finne senga.

 

 

 

Selv om det var et vær som noen vill kalle en møkkavær, det jeg mener er at det var faktisk godt ute på tur i dag som det regnet. Regnet gjorde at det ikke var så mye spredning av pollen ute, det er kjempegod for en pollen allergiker å få en pause i øyerenning og kløing og ikke minst nysingen som følger med.

 

Så ja det var deilig å gå en tur uten alle disse tingene som følger med en allergi, så i dag gikk jeg en tur på tre timer og 20000 skritt. Gikk jo ikke hele tiden satte meg på en benk under ett tre og koste meg, med kaffe og ett knekkebrød med ost på. Satt der og så på endene som svømte rundt i elva, det var veldig mange hanner og ikke så mange hunner kanskje de lå på egg. For det er jo snart tiden for at jeg pleier å se disse nye små nøstene sammen med sin mor prøver vannet for første gang.

 

Nei nå er det vel på tide å finne senga snart for nå er jeg trøtt og sliten, skal i butikken i morgen tidlig så jeg setter på alarmen på telefonen. Sånn at jeg kommer meg opp og får handlet så tidlig som mulig, sånn at jeg slipper at det er så mange i butikken å da er jeg jo ferdig med det å handler.

 

Kan jo hende at jeg må i butikken en gang til, men det får jeg ta når jeg må sånn er det jo bare.

 

Nei nå må jeg avslutte dette innlegget før jeg skriver meg helt bort her, jeg ønsker dere alle en riktig god natt.

 

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg