Alle er bra nok som de er..

 

 

 

Ja alle er bra nok som man er, behøver ikke og operere  seg for å ligne på sine forbilder. Husk en ting alle er unike og alle er forskjellig og det er jammen bra for verden hadde vært utrolig kjedelige hvis alle hadde vært like, det jeg mener bare vær dere selv så går alt bra.

 

Behøver ikke og ha silikonpupper selv om ditt forbilde, bruk pengene dine til noe annet utdannelse og spare til  bolig. Det er en sunn måte å bruke pengene deres på, jeg veit at unge ikke vil like det jeg skreiv her men vit en ting det bryr ikke meg.

 

Slik som det er blitt nå at alle streber etter det perfekte både når det gjelder kropp og resultater er ikke rart at de blir syke både fysisk og psykisk, unge gutter og jenter helt ned i 9 10 års alder vil ikke være med på en badestrand for da må de gå i badebukser eller bikini/badedrakt grunnene er mange det verste jeg hørte var at noen mente de måtte slanke seg for de var for tykke. Det er faktisk sunne og friske barn det er snakk om, er ikke bra dette kroppspresset som mange higer etter. Tenk heller at dere kan være glad dere er friske og kan stå opp selv, tenk også på alt du er flink til ikke alt du ikke får til.

 

ALLE ER BRA NOK SOM DE ER!!

 

 

Aud-Marit

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg