Nå har jeg bestemt meg.

 

 

 

Hei og hopp alle nå er søndagen godt i gang her, vi to på bilde har vært oppe i fem timer alt så man kan vel si at dagen er godt i gang. Vi to har gått en lang tur alt, på den turen så fant vi en full pose med tomflasker og tre hundre kroner. Så det går inn i ukens budsjettet til den uken som starter i morgen, så da slipper jeg og starte på de pengene jeg får inn i morgen. Jo kanskje for i morgen skal jeg ha ukens store handle tur klokken 07.00 da kiwi åpner, så leger jeg en hundre lapp i hver sin konvolutt med uke dager på hundre på mandag og så videre. Har planer om og ikke bruke mer enn en hundrelapp per dag. Og bruker jeg ikke den så flyttes den til reserve konvolutten som jeg kan bruke den helgen da kan en kjøpe seg noe en ønsker seg, og det skal holdes til punkt og prikke sånn at en har noe og bruke hver dag hvis det er noe du trenger en dag så har du litt og bruke.

 

Dette er et mål jeg skal klare og fullføre sånn at dere veit det, det å ha sju hundre til diverse i uken er bra det resten skal på sparing etter ukehandelen og uttak på sju hundre. Det å leve på et så høyt budsjett i uken så skal en klare seg og det skal jeg bevise for meg selv, jeg får inn 1615 kroner i uken og da skal det gå å spare veldig mye hvis man er streng mot seg selv.

 

Så da får man se hvordan det går, men jeg har bestemt meg så går det.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

 

 

4 kommentarer
      1. Ja det tror jeg også, blir bra om det går. Jeg har bestemt meg så da skal det gå. Takk for at du er så oppmuntrende, for det trenger jeg virkelig.

        Ønsker deg og dine er riktig fin søndag.

        Klem fra meg og Elvis gutten til deg og dine.

      1. Ja det tror jeg også blir bra. å tusen takk for støtten.

        Ønsker dere også en kjempe fin søndagskveld.

        Klem fra meg og Elvis til dere alle sammen både to og firbeinte.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg