Jeg har planer om å se Sofhie Elises nye serie på tv2 livsstil.

 

Det blir spennende og se hva den unge dama har funnet på nå, for min egen del så hadde jeg klikka hvis jeg skulle ha med meg et tv team hele døgnet og skal filme alle situasjoner i livet mitt der er jeg ikke.

 

Men hva gjør man ikke for å tjene penger for jeg tror at det er det hun gjør det for, og mest mulig oppmerksomhet og flere lesere på bloggen sin.

Blir greit å se på det i kveld som det er premiere og se om det er noe og se på er det ikke det så er det første og siste episoden jeg ser på, er jo ikke så mye annet å se på klokken 22.00.

 

Hun skriver mye bra men det er også mye hun skriver om for å få oppmerksomhet som alle disse diagnosene hun skriver om som hun har, har hun alt dette så er det rart at hun klarer å kjøre på med en tv serie om livet sitt når hun har så mange psykiske utfordringer som hun har skrevet om at hun har.

 

De siste setningene skriver jeg av erfaring.

 

Dere får ha en riktig god kveld videre og velkommen tilbake.

15 kommentarer
    1. Jeg har ikke sett dette programmet , men det er mulig å lage serie selv om man sliter.
      Jeg har vært en tur på Spleis, og der så jeg at du søker om hjelp til årlig sjekk av Elvis. Elvis er 12 år nå, og hvorfor skal du sjekke han? Du skriver at han ikke har vært hos dyrlege på årevis. Det var trist å lese. Har man hund og barn så er helsesjekk meget viktig. Har han ikke fått den årlige vaksinen? Gir du han ormekur hver 6 mnd.? Hva er det han skal igjennom?
      Jeg ser at du også søker hjelp til dyre medisiner på grunn av Sjøgrens syndrom. Hvilke medisiner er dette? Når fikk du påvist Sjøgrens syndrom, og hvilke tester tok de? Hvordan utarter den sykdommen seg. Før jeg hjelper noen så trenger jeg en del forklaringer på hva det er jeg kan hjelpe med. Jeg synes personlig ikke at Speils skal benyttes slik du har gjort, men det er ingen skam å be om hjelp.

    2. due: Han fikk alle vaksinene som valp, han har fått en vaksine etter at mamma fikk han. Og ormkurer har han fått av meg en gang i mai når jeg overtok hele ansvaret for han og så skal jeg gi ham nå i slutten av januar.

      Det han skal nå er en helt vanlig helse sjekk og fjerne tannstein.

      Sjøgrens syndrom fikk jeg påvist i 2004.

      Jeg var til ct undersøkelse, da måtte jeg ha kontrast og tygge på en sitron for de skulle se på spyttproduksjon.

      Og hvordan den utarter seg er tørre øyne og spyttproduksjon er dårlig så det går på tennene løs.

      Store smerter i alle muskler og ledd, det er en autoimmun sykdom som ikke er lett og få hjelp til.

      Har med det fått kronisk leddbetenelser.

      Det er ikke meningen og klage men svarete ærlig på dine spørsmål.

      Du får ha en god kveld og natt.

    3. Du klager da ikke . Fint at Elvis har fått ormekur, og at du fortsetter med dette. Når fikk jan sist vaksine? Ja når de er eldre så er det nok helsesjekk og dette med tannstein man på passe på. Man må passe på dette hele tiden egentlig, men særlig eldre hunder.
      Var du ikke igjennom Scimer test? Jeg regner med at du bruker viscoteras daglig. Når du har denne diagnosen så har du også rett til å søke NAV om dekning til tannlege.

    4. due: Nei jeg får kun smerte lindring og så bruker jeg vimovo, ja jeg var i gjennom scime test.
      for å si det slik så husker jeg ikke når Elvis fikk den siste vaksinen det var min mor som hadde det ansvaret fram til 12 mai 2017. ja jeg har fått det med meg nå og det er søkt for her er det mye jobb igjen med mine tenner jeg skal til en rotfyllings spesialist.

      Må rotfylle to tenner.

    5. Du som sliter psykisk bør jo vite at alle er forskjellige og at sykdom kan arte seg ulikt fra person til person. Hva som er motivet for å lage en slik serie vet man ikke, men kanskje hun vil vise at det går an å få et godt liv til tross for det man sliter med?
      Så til Due: man får ikke gitt ormekurer lenger uten at hundene har påvist orm. Ellers er jeg enig i at man bør unngå slik tigging.

    6. Å slite med psyken er veldig forskjellig fra person til person, selv om man i utgangspunktet har den samme diagnosen. Alle er forskjellige å takler ting forskjellig- en diagnose kan ikke sette folk i bås, selv om de bærer samme navn, og heldigvis for det 🙂
      Jeg skulle jo se serien selv, men trudde det var onsdag i går :O Du veit vel ikke når det eventuelt går i reprise?

    7. Elevele: Nei jeg veit ikke (repris altså)

      Ja alle er heldigvis forskjellige men jeg hadde ikke klart å ha kamera hengende rundt meg uannsett hva jeg gjør.

    8. Elevele : Jo hunder skal fortsatt ha mark/ ormekur hver 6 mnd. Hvor har du hørt at de ikke skal ha dette? Om vi skal til Sverige så skal de også ha stemplet i passet at ormekuren er gitt. Da må dyrlegen se at hundene får kuren.
      Om man sliter med psyken, så kan mange fungere helt fint. Man er jo ikke multihandicappet om psyken er dårlig. Mange er også sterkere enn andre, og det finnes grader av alle tilstander. Jeg har verken hørt om, eller sett programmet som Sophie Elise er med i , så jeg vet ikke helt hva det går ut på. Jeg håper du og Elvis får ei koselig helg 🙂

    9. Dette står på en nettside jeg fant om ormekur på hund/katt:
      Retningslinjer for ormebehandling hos hund og katt (Statens Legemiddelverk):
      Behandling innvollsorm hund:
      Valper: 2,4,6,8 og 12 uker etter fødsel, igjen ved 6 måneders alder og 1 år. Mot spolorm.
      Voksne hunder: Kun etter påvist innvollsorm i avføringsprøve. Vi anbefaler å sjekke avføringsprøve for innvollsorm ved årlig helsekontroll og vaksine.
      Drektige og diegivende tisper: Sammen med valpene ved 2,4 og 6 uker. Mot spolorm.
      (Kilde: http://www.dyrehospital.no/dyreforum/helsebiblioteket/ormekur-for-hund-og-katt)

    10. Dette fant jeg på en nettside angående ormekur hos voksne hunder/katter:
      Retningslinjer for ormebehandling hos hund og katt (Statens Legemiddelverk):
      Behandling innvollsorm hund:
      Valper: 2,4,6,8 og 12 uker etter fødsel, igjen ved 6 måneders alder og 1 år. Mot spolorm.
      Voksne hunder: Kun etter påvist innvollsorm i avføringsprøve. Vi anbefaler å sjekke avføringsprøve for innvollsorm ved årlig helsekontroll og vaksine.
      Drektige og diegivende tisper: Sammen med valpene ved 2,4 og 6 uker. Mot spolorm.

    11. Ja dette er riktig det Toril. Kattene våre er utekatter og skikkelig jegere. Ikke om vinteren, men ellers i året. Dyrlegen har ikke nevnt sjekk av dette ved årlig kontroll. Jeg har snart hatt Nicko i 2 år. Han var full av mark og bendelorm da vi fikk han som valp. Det var helt forferdelig å se det som kom ut i avføringen etter at han hadde fått en tablett, slik at vi kunne ta han med på handletur til Sverige. Han hadde tydeligvis ikke blitt behandlet som nyfødt, og frem til vi hentet han 8 uker gammel. Dette med hvert halvår er jo før de fyller 1 år 🙂 Er ikke lett å få med seg alt, men nå vet jeg 🙂 Tusen takk til dere som tipset meg om dette 🙂

    12. Selv om jeg har innekatter må de ha ormekur hvert år, og det er fordi jeg er på utstilling med dem. Nå venter jeg jo kattunger om litt over en uke på Nadina, og fra når kattungene er 2, 4, 6, 8 og 10 uker gir jeg både kattemamma og kattungene ormekur som det står i forhold til NRR sine regler for salg av kattunger.
      Vi hadde en regel vi også på kattene våre om å gi kattene en ormekurtablett før vi rieste fra Sverige til Norge på grunn av en bendelorm, men den regelen opphørte for oss katteeiere for noen år siden. Vi måtte gi tabletten til kattene 12 timer før utreise fra Sverige, og vi måtte fylle ut et skjema som vi hadde med oss som bevis hvis vi ble stoppet i tollen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg