Nå er det lavtrykk.

 

 

 

God morgen folkens her blåser det og regner fra alle kanter, mange vil vel kalle det et dritt vær men ikke jeg dette været og slik denne vinteren har vært må vi bare venne oss til. Sånn er det bare blitt for å være slik for det er jo ingen som tar grep, når det gjelder klima utslipp å miljø alle kan faktisk gjøre litt men ingen gjør noen verdens ting.

Dette er mitt syn og min mening i denne saken.

 

Nå sitter jeg og skriver dette innlegget til dere, etter på så skal jeg ut og gå morgentur med lille Elvis gutten min og det er sunt for både kropp og sjel å komme seg ut å bevege seg litt i frisk luft i denne vinden så får man jo mye luft også.

 

 

Denne lille karen her er den eneste som setter pris på meg, så vi to skal feire morsdagen sammen bare vi to. Med og ligge på sofaen og se på vintersport på tv, er ikke så mye mer å gjøre enn det. Kanskje jeg sovner og kan ta igjen den søvnen man ikke fikk i natt, for her var det noen som ikke viste å ta hensyn til alle de andre som bor rundt dem.

 

Når alkoholen renner inn så renner vettet ut, jeg tror ikke disse menneskene kan lese for vi har husregler som henger på en oppslagstavle nederst i gangen. Tror jeg skal legge fram ett forslag til styret at de burde kopiere opp det arket å legge den i postkassa til alle sammen eller legge den ved dørene til hver enkelt, for det er vist vanskelig og stoppe opp og lese det som står på det arket de gidder vel ikke det er nok årsaken til at de ikke veit husreglene.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

Aud-Marit.

2 kommentarer
      1. Jeg skal ha en god morsdag det er for meg en helt vanlig søndag. Ja det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær, godt vi er vanntette ellers så hadde vi sett ut som en tesil og da hadde jo ikke det som skal være inne i kroppen holdt seg der det skal.

        Ønsker deg en god morsdag til deg også.

        Klem fra meg og Elvis til deg og dine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg