Vi må ta vårt ansvar bevist.

 

 

 

 

Vi alle kom naken til verden slik er det bare, og så er det noe som heter arv og miljø og der ligger det mye som folk ikke tenker over spesielt foreldre tenker ikke over det vi gjør ikke som foreldrene våre sier vi skal gjøre men vi gjør det de gjør. Så er det slik at det som blir pratet om rundt matbordet får barna med seg for det om dere tror de ikke gjør det, det er bedre og prate om ting som barna har gjort i barnehagen eller på skolen la dem bli trodd og hørt.

 

For mange barn og unge har ikke fysiske og gode venner og det er mange som føler at de ikke har noen andre å prate med, så de tyr til influensere og bloggere og der får de lese om folk sine kosmetiske operasjoner og inngrep. De finner også hva som andre sliter med på kroppen sin og hvordan de får fikset på de komplekser de har, du er den du er fra fødsel av og din oppvekst ( miljø) og så har du familiære arve stoffer som gjør at du er den du er du er unik.

 

Da mener jeg at vi som foreldre og miljøet ellers som burde slå ring rundt deres håpefulle og hva de leser på nettet som blogger og ser ellers på nettet, de som er foreldre burde lese det barna leser og sett dere ned med barna og prat om det de har lest ha en god samtale med dem for det er dere som skal være deres barns lærer og veileder og omsorgsperson og ikke disse store bloggerene vi har rundt omkring for de har for stor makt over de som leser vist ditt barn ikke får god nok oppfølging av dere som foreldre.

 

Så alle burde ta sitt ansvar bevist om du er influenser eller foreldre, for dere påvirker de sårbare unge tenåringene rundt om.

 

Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.

 

 

VI BLOGGES FOLKENS!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg