Nå er det tid for sengevalsen…..

 

 

 

Fra nå av så skal jeg skrive det jeg vil, uten tanke på hva dere mener om det jeg skriver. For fra nå skal jeg skrive om det jeg opplever på godt og vondt, tåler dere ikke det så får dere la det være. For jeg er et menneske som tenker og føler mye rart, og da er det godt og få det ut og da er det noe av det jeg kommer til å skrive om framover.

 

Og da kan jeg nå med det samme komme med noe nå, for det jeg har tenkt til å gjøre nå er å ta en titt på baksiden av øyenlokkene mine. For nå er jeg så trøtt at de glir igjen hele tiden, så da er vel tiden inne for å finne senga og se om man får sove noen timer.

 

 

Så nå orker jeg ikke så mye mer i dag, jeg har nå tenkt og kneble beinhaugen og krype godt innunder dyna. Skal bare gjøre meg ferdig med dette innlegget  og gå ut en liten tur med Elvis gutten så han får tisset på søppelskuret, får håpe at ikke laken skrekken slår til som den har gjort de siste nettene. Jeg har hatt store problemer med og få sove og det er ingen morsom situasjon å komme i når det gjelder søvn mangel for man går jo rundt som en sobie hele dagen. Når det gjelder å klare og gjøre noenting eller ingenting med andre ord, skulle tro at en er full hele tiden for man er jo svimmel hele tiden.

 

 

Så nå står det igjen og ønske dere alle sammen en riktig godnatt og sov godt.

 

VI BLOGGES….

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg